Thursday, 18 December 2008

TEKA TEKI LAYAK DIBERI PENAMPAR..



1) Minyak ape yang disukai oleh kaum lelaki?

Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak tak kesah la EPL/Euro/FIFA and apa2 lagi lah.


2) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?

Answer: Kuih salah bikin.


3) Binatang ape power Karate?

Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.


4) Siape yang menemukan dompet kulit?

Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada

saye.


5) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?

Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'


6) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?

Answer: Pembohong...


7) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?

Answer: Usus


8) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?

Answer: Kutu rambut


9) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?

Answer: Neneknye si katak


10) Knape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?

Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'


11) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?

Answer: - Sekretari baik..................'Selamat pagi tuan'

- Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni tuan' (cuba pikir dalam2)



12) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?

Answer: Dua-dua tak kenal korang...hehe


13) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?

Answer: Tukang gali kubur


14) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?

Answer: Tahi hidung


15) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?

Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...


16) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?

Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ...gile

ape...


17) Gajah terbang dengan ape?

dgn susah payah



thanks to alangrock for giving me this~
:)


4 comments:

ku kesepian said...

syok ah

bunga binti nordin said...

hehehe :)

syareena said...

mcm lawak gitu2 apek je...hehe

Princess Fantaghiro said...

huahuahuaaaa... klakar. Aku ngh sedih pun x jd nk toyak dah...

 

.:: KITE NYE CRITE ::. © 2008. Design By: SkinCorner