Friday, 31 October 2008

Askum Sume





assalamualaikum sume....

pe kabo sume ...???

lame da aku x tulis kat cni.....

p3 p3rkembangan terbaru......

aku harap korang sume happy disisi keluarga...

k lar aku pon x tau nak tulis ape......
klo ade mase bls ler...

kepada bro2 yng nak ambek spm gud luck semoge korang terus berjaya ke akhirat kelak....

Thursday, 9 October 2008

Ape Cite Sume?


Alhamdulillah,syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana dengan izin dan limpahnya kurniaNya, dapat sekali lagi kita meneruskan perjuangan memartabatkan blog yang telah diamanahkan kepada kita ini.

Korang tentu nak tahu kan kenape aku lame x update blog..

Aku ade 2 sbb kenape aku lame x update blog ini...

1. Kerana aku CPU aku terpaksa di servis dan yang ke

2. Kerana anak sedare aku mahu nengok ultraman dan oggy and the cockroaches

So aku x de mase nak update blog ni dan sume blog yang aku pegang.. Aku rase maseh belom terlewat untuk mengucapkan selamat ari raye maaf zahir dan batin...

Monday, 6 October 2008

Jangan Marah Okei




Ye ker Fisau? Aku bukan tak suka cuma... cuba kau bayangkan aku kena uruskan 5 buah blog sekaligus :: Paragon Child Fans Club,Mp3 Central,Blog Aku,Blog Ni dan disebabkan blog aku yang satu lagi kena block aku kena wat blog baru huhu Mp3 Village. Kalau aku busy sikit, sory eh? Lepas ni aku akan cuba buat yang terbaik... Peace No War! Tak Mahu Marah2.. Hihi
fizz_ufo_11 Bye2

Apa Da Jadik LAr

Nih Ape Kess Korang Asyik Senyap Jek....
korang x suke kt blog neh kew......
permulaan jek korang tulis.....
xkan busy kot.....
Sape yng first kali tulis lepas post neh aku up pangkat dier jadik GRANT ADMIN....
SAPE CEPAT DIER DAPAT?
 

.:: KITE NYE CRITE ::. © 2008. Design By: SkinCorner