Saturday, 20 September 2008

Huhu.. Aku Orang Ketiga ker?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera yang mengenali diri ini... tujuan hamba menulis warkah berlagu pilu ini.. Ish.. apa aku mengarut ni? Hmm... senang cite macam nilah.. tujuan aku menulis ni sebab nak merasmikan dan memperkenalkan diri aku yang famous ni.. hehe... Sedia maklum, nama aku :: Farrel Shahzhar tapi korang takyah lah panggil panjang-panjang, panggil Shah@ Farrel je... Eh! Jangan kata aq Indon pulak eh? Nama aku memang unik dan sedap... kalau korang cakap aku Indon maknanya korang jealous ngan aku.. betul tak??Wkaka... Oklah aq bukannya pandai sangat menulis ni tapi.. kalau korang nak tahu aq dah banyak menulis novel dan cerpen tapi aq tak pernah hantar.. kah3.. Gerek tak aku? Okeylah tu je entri aku untuk blog ni.. sedih jugak sebab aku orang keempat yang hantar post.. tak adil!!! Tapi tak apa, aku boleh cuba lagi... Selamat Hari Raya dan Tahun Baru Cina dan selamat berpuasa.

Add aku punya friendster k.. Klik link kat tepi ni.. Friendster Aq Yang Famous...

0 comments:

 

.:: KITE NYE CRITE ::. © 2008. Design By: SkinCorner